Aer Condiționat

Ghid pentru alegerea aparatului de aer condiționat

Aparate de aer condiționat automate cu pompă de căldură


Când vara este toridă, căldura este sufocantă și umiditatea vă împiedică să dormiți noaptea, nu trebuie să vă faceți griji, pentru că Telair va avea grijă de dumneavoastră. Nu trebuie să renunțați la vacanțele în sudul Europei doar pentru că căldura și umezeala ar putea să vă facă șederea insuportabilă. Un aparat de aer condiționat Telair vă va face zilele plăcute și relaxante. Un sentiment de bunăstare vă va însoți pe tot parcursul vacanței, sistemul răcorind și uscând constant aerul din interiorul rulotei sau caravanei dumneavoastră.

Aparatele de aer condiționat Telair montate pe acoperiș, plate și aerodinamice, reprezintă soluția perfectă, ocupând un spațiu minim în interiorul vehiculului. Designul modern și inovator face ca instalarea unității pe acoperiș să fie rapidă și ușoară, deoarece utilizează deschiderea standard de 40 x 40 cm a luminatorului de acoperiș, fără a afecta aerodinamica vehiculului.

Noua gamă de aparate de aer condiționat Dual Clima și Silent, construite cu 4 niveluri diferite de răcire, poate fi instalată pe orice tip de rulotă sau de rulote, de la cele mici (4 sau 5 m) la cele mari (8 sau 10 m). Alegerea modelului potrivit pentru instalare este simplă. Trebuie doar să verificați lungimea vehiculului dvs. și să o potriviți cu tabelul de mai sus/stânga.DIFUZOR DE AER
Difuzor Dual Clima, cu design modern și super-plat (doar 4,9 cm grosime). Echipat cu un sistem eficient și silențios de distribuire a aerului rece (sau cald) care poate ajunge în orice parte a vehiculului. Cele două ieșiri principale sunt conectate la un separator de flux reglabil care permite distribuirea aerului în două direcții (față – spate) sau permite reglarea treptată a fluxului până când acesta este concentrat în întregime într-o singură direcție. De asemenea, fiecare dintre cele două ieșiri poate fi orientată de la stânga la dreapta și de sus în jos, pentru a maximiza confortul. Echipat cu 2 filtre de praf în formă de fagure de miere, care pot fi ușor extrase și spălate sub jet de apă. Un afișaj LED care indică temperatura camerei și 2 lumini LED care indică starea (răcire sau încălzire) a aparatului de aer condiționat vă vor ajuta să îl controlați în orice moment. Telecomandă cu infraroșu cu temporizator (ON-OFF) și afișaj mare. Iluminare ambientală cu două bare LED care pot fi activate cu ajutorul telecomenzii. Difuzor silențios, mic, compact, cu ieșire de aer rece care poate fi orientat în două direcții (înainte și înapoi) sau concentrat într-o singură direcție. Ușor de curățat, cu două filtre de praf care pot fi îndepărtate fără efort și spălate în apă curentă ori de câte ori este necesar. Echipat cu un afișaj LED, un indicator al temperaturii camerei și o telecomandă cu infraroșu cu temporizator.
POMPĂ DE CĂLDURĂ

Toate aparatele de aer condiționat Dual Clima, Silent și Clima E-Van sunt, de asemenea, echipate cu un sistem de încălzire cu pompă de căldură, astfel încât, pe lângă răcirea autovehiculului, pot fi folosite, în anotimpurile intermediare, ca un adevărat sistem de încălzire cu costuri reduse. Încălzirea cu pompă de căldură are câteva avantaje majore:

Consumă foarte puțin, cu o putere de 900 W care furnizează până la 2,4 kW de căldură

Este sănătoasă, deoarece elimină umiditatea din aer

Este rapidă și trece automat de la cald la rece pentru a menține o temperatură constantă prestabilită

Funcționează corect până la aproximativ 4°C

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica de utilizare cookie.
Detalii