Pentru a cumpăra online de pe DoctorCaravan.ro trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

1. Alege produsul dorit și apasă butonul “ADAUGĂ ÎN COȘ“. Odată apăsat, va apărea o căsuță în care îți va fi afişat produsul, împreună cu butoanele “VEZI COȘUL” și “FINALIZARE”. Această căsuță o poți închide din colțul dreapta sus sau apăsând în afara căsuței. Vei repeta acest proces pentru fiecare produs pe care vrei să îl cumperi.

2. După ce ai selectat unul sau mai multe produse, pentru a trece la următorul pas, apasă iconița “Coș de cumpărături“ și vei fi introdus în meniul “COȘUL DE CUMPARATURI” apoi apăsând pe butonul „VEZI COȘUL” vei putea verifica incă o dată produsele selectate de tine, si implicit prețul si cantitatea acestora. La acest pas poti sterge produse din cos.  Actualizarea cosului se realizeaza dupa apasarea butonului “ACTUALIZEAZĂ COȘUL”.

3. După ce ți-ai verificat produsele din “COȘ“, vei trece la următorul pas prin selectarea butonului “CONTINUĂ CU FINALIZAREA COMENZII” din partea de jos a paginii.

4. Vei fi introdus în meniul de facturare unde vei completa cu atenție detaliile cerute: Nume, Prenume, Adresă, Telefon, Email, etc.
O dată completate, ți se vor afișa MODALITĂȚILE DE PLATĂ:
– Ramburs prin Curier » Plata la Destinație.
– Plata prin virament bancar (ordin de plată).

Nu uita  bifezi acordul de Termeni și Condiții!

5. Următorul pas va fi click pe butonul Plasează comanda.

6. După plasarea comenzii, pe site si pe adresa de email vei primi mesajul “Îți mulțumim. Am primit comanda ta.” împreună cu detaliile comenzii.