Societatea noastră, în calitate de vânzător, asigura calitatea produselor.

Acordarea garanțiilor și returnarea produselor se realizează în conformitatea cu legislația specifică în domeniu, respectiv: Comerț electronic așa cum se precizează pe site-ul oficial al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor în România – www.anpc.gov.ro

Garanția se acordă pentru 30 zile calendaristice de la dată cumpărării produsului. Pentru acordarea garanției, este necesară respectarea instrucțiunilor de utilizare și întreținere așa cum sunt ele prezentate mai jos.

Nu fac obiectul garanției:
• Uzura normală a produsului;
• Defectele cauzate de utilizarea și manevrarea neadecvată (distrugeri intenționate, utilizare defectuoasă, defectele cauzate de obiecte ascuțite, de indoire, comprimare, etc.).

La momentul pregătirii pentru livrare a comenzii, vânzătorul a verificat integritatea bunurilor achiziționate de cumpărător.

Dacă pachetul ajunge la dumneavoastră deteriorat, vă rugăm să refuzați primirea. Dacă produsul a suferit deteriorări cauzate de transport și acest lucru nu a fost vizibil la ridicarea pachetului, vă rugăm să ne contactați imediat, dar nu mai târziu de 24 de ore de la primirea pachetului pe adresa de email contact@doctorcaravan.ro
Orice sesizări după acest termen, nu vor mai fi acceptate.

Pentru orice alte nelămuriri vă rugăm să ne contactați la contact@doctorcaravan.ro sau la numerele de telefon afișate în pagina Contact.