Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului DoctorCaravan.ro (https://doctorcaravan.ro).

Site-ul DoctorCaravan.ro este operat de societatea MMA RV SOLUTIONS SRL , cu sediul în Bdul. 21 Decembrie 1989, Nr. 150, Cluj-Napoca, Cluj, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J12/5330/2021 și Cod Unic de Identificare (C.U.I.) RO45162452.

Cum utilizăm datele dvs. cu caracter personal.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe DoctorCaravan.ro, utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii DoctorCaravan.ro în următoarele scopuri:
– Stabilirea contactului cu clienții;
– Prelucrarea comenzilor;
– Participarea la concursuri, promoții;
– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
– Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea DoctorCaravan.ro și a terților cu care DoctorCaravan.ro are relații de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe DoctorCaravan.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar DoctorCaravan.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:
– Pentru prestarea serviciului nostru
– Pentru prelucrarea produselor și serviciilor pe care le-ați achiziționat de la noi, precum și pentru a vă ține la curent cu evoluția comenzii dvs.;
– Pentru a vă furniza produsele sau serviciile relevante. Aceasta include alte servicii care nu sunt incluse în contractul cu dvs., servicii care utilizează informații despre locația dvs., precum și pentru a va contacta cu mesaje privind modificări ale produselor sau serviciilor.
Facturare și relații cu clienții
– Pentru a va factura și livra produsele și serviciile noastre;
– Pentru a va contacta în cazul în care datele de facturare pe care ni le-ați furnizat sunt eronate sau incomplete;
– Pentru a răspunde la orice întrebări sau preocupări pe care le puteți avea în legătură cu produsele sau serviciile noastre

Durata de păstrare a datelor dvs. cu caracter personal

În mod normal, vom stoca informațiile Dvs. atâta timp cât aveți un cont DoctorCaravan.ro.
Puteți să ne solicități ștergerea contului Dvs. oricând, iar noi vom da curs acestor solicitări, sub rezervă stocării ulterioare doar a informațiilor strict necesare din punct de vedere legal și al interesului nostru legitim.

Cum să înaintați o plângere

Dacă doriți să ne contactați în legătură cu oricare dintre drepturile dvs. sau să faceți o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal, va rugăm să ne contactați prin e-mail contact@doctorcaravan.ro

Dreptul de a restricționa utilizarea datelor dvs. cu caracter personal

În cazul în care considerați că datele pe care le deținem cu privire la dvs. sunt incorecte sau considerați că nu ar trebui să prelucrăm datele dvs., va rugăm să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact.

Dreptul de ștergere

MMA RV SOLUTIONS SRL urmărește să prelucreze și să păstreze datele dvs. doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a ne solicită să ștergem datele dvs. cu caracter personal pe care le deținem.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@doctorcaravan.ro